domingo, 4 de febrero de 2018

1er. SORTIDA DINS D’UN PROJECTA “OFICIAL”.

Durant el mes de gener hauria d‘haver dut a terme la primera sortida “oficial” dins projecte  SOCC de seguiment dels ocells d’aquest 2018, però la climatologia m’ha fet una mala passada en relació el seguiment, no en altres temes ja que la pluja era i és molt necessària.
En tots els projectes de seguiment cal seguir una metodologia molt concreta i un dels paràmetres diens dels seguiment dels ocells i un dels més importants són les condicions meteorològiques. Aquest gener, la boira, la pluja i el darrer dissabte, el vent, m’han fet impossible dur a terme aquesta sortida. No cal dir, que ahir dissabte vaig recollir molt poques dades, ja que el vent espanta els ocells i és fa força difícil observar-los.

Els projectes “oficials” són molt interessants però tenen un  problema i/o inconvenient, la metodologia que comporten. A les sortides cal anar seguint la metodologia i això moltes vegades, comporta deixar de banda altres “temes” ja que cal seguir relacionats amb el Patrimoni Natural que com a naturalista també m’interessen i després, a l’hora d’enviar les dades.


La propera sortida relacionada amb un projecte “oficial” no serà fins el mes d’abril i m’entres tant, sortirem per gaudir del nostre Patrimoni Natural i com no, de les Barraques de Pedra Seca. En relació a aquest tema, informar-vos, que el passat dilluns dia 29 de gener vaig fer entrega a la Biblioteca d’Igualada d’un PenDrive amb més de 1600 fotos corresponents a més de 200 barraques de pedra seca que he localitzat i inventariat entre els anys 2015 al 2017.

Recordar-vos, que també hem podeu seguir a:
@macia_daniel

@Macia_danielNo hay comentarios:

Publicar un comentario