jueves, 13 de septiembre de 2018

REFLEXIONS IV.


Els que tenim com a hobby l’observació del Patrimoni Natural, a part disfrutar i passar-nos ho be, tenim un altre intenció i/o propòsit i que és el de donar-lo a conèixer a través de les nostre dades i observacions.

Aquestes dades i observacions les fem arribar a les diferents associacions que participem en els diferents projectes de seguiment que duen a terme i pugui ser utilitzades en treballs i estudis més amplis i d’una repercussió més important. Darrerament tenim unes noves eines que són les Webs i APP on podem penjar també les dades i aquestes puguin seu utilitzades per altres companys en els seus treballs.

Particularment, faig arribar aquestes dades i fins i tot Cds amb fotos els ajuntaments on recolló les dades i que cultíssimes vegades, no obtinc cap resposta. Dir-los a aquests ajuntaments, que no pretén o pretenem sol·licitar cap subvenció i tampoc un premi, si no senzillament informar i informar-los. Voldria dir-los, que no tenen cap obligació de contestar-nos, però a vegades amb una simple paraula GRACIES n’hi hauria prou.

No hay comentarios:

Publicar un comentario